logo harre
logo jamm


Jamm (2012 - 2013)

Eind 2012 ging Queen coverband WANQ (We Are Not Queen) uit elkaar, maar een deel wilde toch verder met deze muziek en zo kwam bij mij de vraag: weet jij toevallig nog een drummer en gitarist? Mwah... wel wat ideetjes, inderdaad :-)

De bezetting bestond eerst uit John (toetsen en vocals), Jan-Willem (bas) en ondergetekende op drums. Daar hebben we in de loop van de tijd Naud als solo gitarist bij gevonden en de bedoeling was dat we maarliefst 3 zangeressen zouden ondersteunen die meerstemmig nummers van Queen en daarnaast wat classic rock nummers gaan zingen. Het gaat in dit geval om Jeannet, Marian en Marianne die zelfs een nummer als Bohemian Rhapsody volledig live doen!

Maar goed, om wat hopelijk een lang verhaal kort te maken: het was voor mij onmogelijk om het repeteren te combineren met m'n werk. Tenminste, niet als je er echt iets van wilt maken, want dan zal er bij dit soort muziek toch knap aan getrokken moeten worden qua repeteren en zoals ik net al aangaf ging dat bij mij zo regelmatig mis qua werk dat het meer en meer een frustratie werd. Je wilt met de band vooruit, maar het gaat niet en daarom besloot ik eind 2013 te stoppen. Het zijn toffe lui en goede muzikanten, dus ik ga er vanuit dat er op een redelijk korte termijn iemand gevonden wordt die m'n kruk overneemt en als ze de boel op de rit hebben ga ik er zeker bij een optreden een keer kijken. Het zal de moeite waard worden, dat kan ik je wel verzekeren :)