logo harre
logo podium


Laris (2015 - 2016)


Larisse Maris is de hoofdpersoon binnen deze formatie waar gitarist Eddie Cornelissen, bassist Jack Janssen en ondergetekende op drums vanaf eind oktober voor de muzikale ondersteuning zorgen. Tenminste... Ik zit er vanaf die tijd bij, want de anderen zijn al langer bezig en hebben al het één en ander aan eigen werk klaar. Aangezien het hele project nog in de kinderschoenen staat en we druk bezig zijn met het schrijven van eigen nummers valt er op dit moment nog niet zo heel veel te melden, behalve dat je de muzikale sfeer kunt zoeken in de jazz, soul, pop en rock hoek. Behoorlijk breed dus en daarom ook wel een uitdaging.

Eind december 2015 trokken we met de band voor een fotoshoot naar het Belgische spookdorpje Doel (link naar afbeeldingen) wat in het havengebied van Antwerpen ligt. Het is uiteindelijk de bedoeling de foto's op de website, een facebook pagina en een album te gaan gebruiken. De officiële foto's zijn op het moment van dit schrijven nog niet beschikbaar, maar ik had m'n camera mee en gepaste trots presenteer ik de preview van de fotoshoot met de band Laris in Doel:

preview fotoshoot laris
Vlnr Eddie (gitaar), Larisse (zang), Ikke zei de gek (drums), Jack (bas).

*grin*

Zodra de foto's en andere info officieel beschikbaar zijn plaats ik die hier!

Helaas kwam er ook in dit muzikale project een kink in de kabel en stopte ik als drummer toen Jack de band besloot te verlaten. Larisse is op dit moment voor zover ik weet nog wel actief bezig met het schrijven van teksten en maken van muziek, ook inclusief een complete band maar zonder mij als drummer.