logo harre
logo podium


1605 (2009)

De eerste vijf maanden van 2009 zaten voor mij bijzonder vol, want toen liep het project 1605. Een project wat deze naam in eerste instantie als werktitel kreeg, maar uiteindelijk hebben we deze naam gehouden. Het ging om een bandje wat ter gelegenheid van een bruiloft op zou treden en daarvoor kwam er een setlijst van 60(!) nummers tevoorschijn. De band bestond uit Janneke v/d Bosch (zang), Willemien Dorresteijn (zang), Theo Poort (saxofoon), Stefan van Teeffelen (zang en gitaar), Jack Janssen (zang, bas en percussie), Aart Vroegop (gitaar), Arie Kiep (bas en zang) en ondergetekende op drums.

Het was af en toe best afzien om elk weekend maar weer in de studio te zitten en soms zelfs wel twee dagen achter elkaar omdat er dan ook een repetitie met Rockband Kalamazoo was, maar het was echt héél leuk om te doen. Alle tijd en moeite die we in de repetities hadden gestoken kwam er bij de bruiloft uit, waardoor niet alleen het bruidspaar en de aanwezige gasten maar wij zelf ook nog een topavond hadden.

Verslagen en foto's van zowel de try-out in Gorinchem als de uiteindelijke bruiloft in Bruchem zijn natuurlijk na te kijken.