logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo p daemen maasbree transport


Sinds november 1993 ben ik in dienst van P. Daemen BV te Maasbree. Een familiebedrijf wat ongeveer halverwege vorige eeuw gestart is en sinds dien langzaam maar zeker is doorgegroeid tot een succesvol transportbedrijf. Maasbree is een klein dorpje wat onder de rook van Venlo ligt en van daaruit vertrekken de meeste chauffeurs voor hun ritten. Veel wordt er natuurlijk binnen Nederland gereden, maar regelmatig zijn collega's natuurlijk in Duitsland te vinden en bijvoorbeeld ook in Zwitserland en Oostenrijk.

p daemen maasbree internationaal transport


Het bedrijf is gespecialiseerd in het werken met levensmiddelen en het merendeel van het wagenpark bestaat dan ook uit koelers. Uiteraard wordt er hier gewerkt aan de hand van de richtlijnen zoals die in de HACCP norm zijn vastgelegd en wordt er niet alleen voor transport maar ook voor opslag gezorgd.

opslag p daemen maasbree koelcel p daemen transport maasbree

opslag p daemen transport maasbree


Naast het werk in de levensmiddelensector is er ook nog het niet-geconditioneerde vervoer van bijvoorbeeld glas, snelbouwhallen, zaden, planten, aluminium en staal. Bij het transport van staal kom ik een keer om de hoek kijken en daarvoor had de firma mij in eerste instantie uitgeleend aan Waldram Staal in Zaltbommel (meer info onder het kopje 'aws'). Om voor dit werk elke dag vanuit Maasbree te vertrekken is geen doen, dus kreeg ik een auto met de daarbij behorende tas papieren mee naar huis en sinds dien kom ik eigenlijk maar zelden meer in Maasbree. Het motto van m'n werkgever is 'als er iets is dan hoor ik het wel' en die instelling bevalt me tot nu toe nog steeds. Meer info over Daemen kun je hier vinden en meer info over de auto waar ik nu mee rond rijd kun je vinden onder het kopje 'Scania'.

Hieronder een filmpje uit het archief van RTL Transportwereld met een item over de integratie van ICT binnen de transportwereld. Het item is voor het grootste gedeelte gericht op het glastransport: