logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


Zaterdag 31 augustus 2013 - Voortkabbelen.
Inmiddels alweer de laatste update van deze zomer en het leven rommelt weer zoals vanouds verder. Qua werk is de drukte nog niet om over naar huis te schrijven, maar dat komt vanzelf weer dus voorlopig geniet ik nog even van de relatief korte werkdagen en daardoor wat meer vrije tijd dan normaal. Muzikaal staat het leven ook weer in de stijgers, want de bandjes zijn allemaal ook weer begonnen en dat levert tot nu toe alweer mooie momenten én optredens op.

Een veel minder goed moment had ik gisteren toen ik thuis kwam, want toen bleek m'n hamster ontsnapt te zijn uit z'n kooitje. Op zich niet zo'n probleem, zij het dat die kooi op een kast staat van zo'n beetje 1.70 meter hoog én dat er drie katten in huis rond lopen. Nah ja, het laat zich raden: ik vond het beestje dood onder een tafeltje in de woonkamer en ergens hoop ik maar dat hij de val vanaf de kast niet overleeft heeft zodat zijn laatste minuten niet al te veel stress gegeven hebben.

Maar goed, laat ik positief afsluiten: afgelopen week was de Nederlandse zangeres Krystl op bezoek bij het ochtendprogramma van Giel op 3FM en het is daar de gewoonte dat een band dan ook een cover doet uit de mega top 50. Die actie levert vaak aardige resultaten op, soms wordt de cover een draak van een nummer en héél soms is het gewoon goud. De uitvoering van "Royals" (origineel van Lorde) gedaan door Krystl was zo'n goud momentje.

Het origineel van Lorde:


De cover van Krystl, live in de studio:


Eerder gingen Bertolf en Triggerfinger haar al voor...

Het origineel van Beggin in de uitvoering van Madcon:


De cover in de uitvoering van Bertolf:


Hier het origineel van "I follow rivers" door de Zweedse zangeres Lykke Li:


De geniale cover van Triggerfinger:


Dinsdag 13 augustus 2013 - Definitief einde vakantie.
Dit lijkt wat negatief en op zich... ach ja... Een vakantie is immers eigenlijk altijd te kort. Voor mezelf heb ik het gevoel dat de eerste week een maand is, de tweede week voelt werkelijk als een week en de laatste week van een vakantie is naar mijn gevoel met twee dagen voorbij. Maar goed, vorige week vrijdag maar vast de vrachtwagen weer opgehaald en ingepakt om daarna een leuk weekend op stap te gaan naar het noorden van het land. Zaterdag was er in Appelscha het Suñfestival, wat een bevriende band van Linda organiseerde. En met succes kan ik zeggen, want Sundelay bleek live niet alleen een leuke maar ook goede band en daarnaast hadden ze het qua organisatie gewoon echt goed voor elkaar en de sfeer was echt top.

Voor herhaling vatbaar wat mij betreft, als ze het tenminste nog eens organiseren natuurlijk. Inmiddels zitten de eerste twee werkdagen na de vakantie er op en dan val je weer in de hectiek van het 'normale' leven. Het is maar wat je normaal noemt natuurlijk, want het vakantiegevoel zit er op zich nog wel in en dat was wel héél erg chill dit jaar. Hopelijk blijft dat gevoel nog even hangen :-)

Donderdag 8 augustus 2013 - Vakantie gevoel.
Het vakantie gevoel overheerst op dit moment, al zou je zeggen dat dit juist ook de bedoeling is tijdens een vakantie. Maar ja, het loopt allemaal zo als het loopt en dat is op dit moment gewoon super relaxed. Geen gedoe, niks moet, lekker aanrommelen... Heerlijk!

Wat wel nog even een beetje een inspanning was: een optreden met PV and The Heartbeats bij Plock in Volkel. We stonden daar als enige band voor de hele avond en die hebben we op zich wel vol gemaakt volgens mij. Het liep lekker en ondanks het super mooie weer was het toch goed druk. Al met al een geslaagde avond en het was weer een latertje.

Maar goed, terug naar dat vakantie gevoel en de rust die dat met zich mee brengt: dat komt voor een groot deel door de lol die ik met deze twee heb...

sky in de tuin
Sky

siro in de tuin
Siro

sky en siro in de tuin

sky en siro aan de waal

Sky is een Zwiterse Herder van op dit moment ruim 2.5 jaar en Siro is een Tsjechoslowaakse Wolfhond van 6 maanden. Allebei brengen ze op hun eigen manier een groot stuk meerwaarde in m'n leven. Zijn ze van mij? Nee, ik zou bijna zeggen "helaas niet" maar aan de andere kant is m'n normale leven er ook niet op ingericht om zulke honden te hebben. Ze hebben veel aandacht en liefde nodig, iets wat ze bij Linda meer dan voldoende krijgen maar bij mij toch echt tekort zouden komen. Toch vind ik het wel helemaal te gek om op dit moment even 'samen te wonen' en daar direct 3 katten en 2 honden bij te hebben :-)

Siro had tot een paar weken terug de neiging om z'n waterbak om te kiepen en daarna er mee te gaan spelen, alsof hij wilde kijken of er toch echt niks meer in zat en dat heb ik met m'n telefoon even kunnen filmen. De kwaliteit is daarom niet om over naar huis te schrijven, maar dat doet er in dit geval even niet toe: