logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


Donderdag 29 december 2005.
Dit is zeker een vermelding in het 'breaking news' waard. Vandaag ben ik namelijk samen met Stefan voor de band bezig geweest en dat was echt gaaf om te doen. We hebben het voor elkaar gekregen om een intro voor de show in elkaar te zetten die net zo klinkt als bijvoorbeeld een voorstukje van een film. Hiervoor zijn we verschillende dingen op de computer digitaal aan het knippen, plakken en mixen geweest.

Horen? Tsja, ik zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om hem hier online te zetten maar dat doe ik dus niet. Kom op 22 april maar gewoon lekker naar het dorpshuis in Tuil om ons 10 jarig bestaan mee te vieren en dan hoor je hem vanzelf!

Vandaag ook m'n bike weer opgehaald met de nieuwe wielen erin en hij is echt super geworden. De foto's ervan zijn eventueel hier te bewonderen, al moet ik eerlijk zeggen dat ze er in het echt vetter uit zien dan op de foto's.

Woensdag 28 december 2005.
Vanmorgen vroeg vertrokken naar Epe om daar een tourtocht te gaan fietsen, maar nu is de body van m'n achterwiel naar z'n grootje en heb ik dus daardoor niet meer dan 8 kilometer kunnen fietsen. Gelijk maar even met Joost wezen praten bij Van Tuyl omdat ik daar een tijdje terug ook al was geweest om wat ideeën op te doen en nu ben ik weer zo blij als een klein kind.

De kerstman is namelijk nog even terug gekomen en heeft hier een set Mavic Crossmax XL wielen gedropt, compleet met XCR dry banden van Michelin en nieuwe remblokken. Of dat het allemaal nog niet genoeg was komt er ook nog een nieuwe teller aan omdat bij de oude de kabel gebroken was. Morgen of overmorgen zal ik nieuwe foto's van de bike online zetten met de Crossmax wielen erin.

Maandag 26 december 2005.
Het eerste 'breaking news' op deze pagina is nou niet echt 'breaking' te noemen, maar ik ga het toch maar even neerzetten: Het maken van deze pagina over mezelf gaat eigenlijk best vlot op dit moment en de kolommen Muziek en Werk zijn op dit moment helemaal af. Gezien het aantal vrije dagen wat er deze week nog aan zit te komen moet het te doen zijn om alles deze week af te krijgen, alleen ben ik voor een paar onderdelen nog op zoek naar een digitale camera. Maargoed, dat zal nog wel goed komen en je zult nog wel zien om welke foto's het gaat.