logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


Zondag 25 december 2011 - Kerst update.
Afgelopen donderdag m'n laatste werkdag gehad en op één of andere manier gewoon gesloopt thuis gekomen. Goed geslapen en het gaat inmiddels een stuk beter en wat daaraan bijdraagt is een leuke repetitie die we vrijdag met een aantal mensen in Bruchem hadden. Op die manier wat frustraties eruit gemept en het jaar muzikaal af kunnen sluiten. Alhoewel, met PV moet er nog wat gaan gebeuren maar daar staat op dit moment nog niks over in m'n agenda.

Kortom, ik hoop op een paar dagen waarbij ontspanning de boventoon zal vieren en langs deze weg wil ik dan ook iedereen in m'n lijstje hele prettige kerstdagen wensen. Geniet van elkaar en ga er vanuit dat het niet zo vanzelfsprekend is als het allemaal vaak lijkt.

Zondag 11 december 2011 - Algemene update.
Ruim drie weken geleden schreef ik de laatste update en er is sinds dien natuurlijk best het één en ander voor gevallen, alleen kun je gewoon niet over alle details wat schrijven. Leuk was bijvoorbeeld dat naar aanleiding van de verkennende repetitie van drie weken geleden er een andere zangeres langs kwam. Iemand die zichzelf nogal wegcijferde naar mijn idee, maar er stond wel daadwerkelijk iemand en ook nog met een goede stem. Leuke persoonlijkheid ook, dus ik hoop eigenlijk dat we daar nog leuke muzikale tijden mee gaan beleven.

Verder hebben we twee weken geleden een hele goede meeting gehad met PV and The Heartbeats en het was eigenlijk niet eens dat we het over dingen niet eens waren, maar het was gewoon nodig om even te controleren of de neuzen nog wel dezelfde richting op stonden. En conlusie: ja, dat staan ze. Door omstandigheden ligt de band nu even stil, maar daar komt in de loop van de tijd wel duidelijkheid over. Wat ook nog leuk is om te vermelden: bij het besloten optreden op de Hertog Jan wat we onlangs een keer deden was een karikatuur tekenaar aanwezig en die heeft ons ook even op het virtuele papier gezet. Ik moet met die afbeeldingen nog even aan de slag om ze leuk te presenteren, maar ze zijn echt super geworden.

Tussendoor was ik nog even jarig en ben inmiddels voor de 17e keer 25 geworden. Ook dit jaar besloot ik om het niet echt te vieren en wellicht dat ik daar anders over ga denken als ik voor de 25ste keer m'm 25ste verjaardag ga vieren. Maar goed, dat moet ik dus eerst maar eens zien te halen. Wie dan leeft, die dan zorgt... :-)

Gisteren de laatste repetitie gehad met Hello George. Tenminste, voor dit jaar dan. We gaan even genieten van een korte vakantie waarin we dan eventueel thuis nog wat kunnen doen en daarna in het nieuwe jaar weer lekker aan de slag en... proberen om weer eens wat optredens te gaan spelen, want dat is alweer veel te lang geleden.