logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


Zondag 24 februari 2008.
Tjonge... Tot woensdag ging het echt super en toen was ik echt vroeg klaar, maar dat werd de dagen erna gelijk maar afgestraft. Twee dagen achter elkaar laat thuis en normaal gesproken maakt me dat eigenlijk niet zo veel uit, maar op vrijdag ben ik graag op tijd thuis. Maarja, dat kan nu eenmaal niet altijd. Gisteren was ik alweer vroeg m'n mandje uit om te gaan repeteren met de band en dat ging gelukkig weer lekker. Vorige keer liep het allemaal niet zo, maar deze keer konden we weer lekker wat gedaan krijgen. Oude nummers doorgenomen en ook nog twee nieuwe erbij, dus dat is best lekker te noemen. Na de repetitie hebben we nog wat foto's gemaakt die voorlopig als groepsfoto moeten dienen. Hieronder een selectie ervan in kleine formaten, al zullen er op termijn wel weer wat anderen voor in de plaats komen:

persfoto rockband kalamazoo 2008

persfoto rockband kalamazoo voor vertrek aart

persfoto kalamazoo nog met aart

Alles bij elkaar werd het laat voor ik weer thuis was, want m'n eigen camera was kapot dus heeft Willemien de foto's met haar eigen camera gemaakt maar het overzetten naar de usb stick nam nogal wat tijd in beslag. Daarna nog even bij Aart aan om z'n gitaar te brengen omdat die bij de studio was blijven staan, om vervolgens nog naar Appie H. te rijden om boodschappen te doen. Hapje eten, douchen en daarna snel door naar de verjaardag van m'n ex overbuuf. Daar was het zo gezellig dat het bij wijze van spreken alweer bijna licht was toen ik daar vandaan kwam. Nouja, dat is ietwat overdreven maartoch...

Vandaag daarom maar eens rust genomen en niets bijzonders gedaan. Bedje uit en een lekker ontbijtje gemaakt. De pc aan geslingerd en op m'n gemak de site van de band wat zitten updaten, Hyves aangepast en al dat soort kleine dingetjes meer die er toch een keer van moeten komen maar waar ik vaak gewoon niet aan toe kom.

Het weekend was dus over het algemeen weer heel leuk, maar ook wel erg druk en voor zover ik het nu weet ligt er morgen weer een bult werk op me te wachten waar je 'U' tegen zegt. Maarja, dat zijn zorgen voor morgen zullen we maar zeggen...

Donderdag 21 februari 2008.
Damn... het gaat lekker. Een kleine update van gisteren: 's avonds ben ik nog even een inval klusje wezen doen bij Be Careful, een bluesband hier uit de regio. Het is heel wat anders dan met Kalamazoo, maar toch was het leuk eens wat anders te doen. Gezellig en dus laat en het zou alleen maar later worden...

Met m'n been gaat het ook na het korte fietstochtje van gisteren nog steeds goed en zondag ga ik maar eens een poging doen een wat langere duurtraining te doen. Kijken hoe het dan verder gaat...

Woensdag 20 februari 2008.
Het gaat nog steeds goed met m'n been, dus Harre is blij :-). Dubbel blij eigenlijk zelfs vandaag, want ik was op tijd thuis en het is nog steeds lekker weer dus kon ik mooi nog even een tijdje op de fiets springen. Eigenlijk stond er een korte rustige duurtraining op het programma, maar daar heb ik maar een funride van gemaakt. Gewoon een uurtje lekker aanklooien zonder echt op een hartslag of wat dan ook te letten. Lol hebben op de fiets, daar gaat het om en het was LEKKER! Eerst de brug over om in het bos van Neerijnen een beetje rond te toeren, daarna weer terug naar Zaltbommel en daar een tijd door het park en door de stad gereden. Allemaal een beetje op techniek door hier en daar wat van de stadswallen mee te pikken, trappetjes op en af te rijden, achtjes draaien enzovoort.

Echt genoten en als ik op deze manier de boel weer lekker rustig op kan bouwen teken ik ervoor. Alles bij elkaar net maar 1 uur, 2 minuten en 23 seconden weg geweest en in die tijd met een gemiddelde van 18.4 km/u maar 19.17 km gereden. De hoogst gemeten snelheid kwam vandaag uit op 34.6 km/u, maar ik kan er gelijk bij zeggen dat die gemeten is tijdens het naar beneden rijden van één van de wallen in het park. Toch is zo'n ritje eigenlijk best wel lekker... Toegegeven: uren maak je niet en kilometers ook niet, om van een leuk gemiddelde nog maar te zwijgen... Maar het ging lekker en daar gaat het op dit moment gewoon om.

Zondag 17 februari 2008.
Het gaat eindelijk weer eens een beetje de goede kant op. Gisteren mooi alles in huis kunnen doen en vandaag dus mooi de tijd om een beetje te klooien en wat te gaan fietsen. Verder was het vandaag heerlijk weer en vond ik het tijd om weer eens op de fiets te stappen. M'n been voelt op het moment van dit schrijven nog goed aan dus daar ben ik heel erg blij mee, alleen heb ik het advies gehad om met het fietsen eigenlijk weer van nul af aan te beginnen. Eerst een goede basis neerleggen schijnt beter te zijn na een lange tijd niets gedaan te hebben, dus heb ik m'n planning maar een stuk veranderd en zijn er met name in het begin wat langere rustige duurtrainingen in verwerkt. Die beginnen met een tijdsduur van twee uur en uiteindelijk moet dat drie uur worden. De eerste paar maanden ben ik daar dus nog wel mee aan de slag en geleidelijk aan komen er dan wat intensievere trainingen bij.

Maarja, dan ga ik er dus vanuit dat ik vreselijk veel tijd tot m'n beschikking heb (haha) en dat m'n been in ieder geval blijft zoals het nu is en dat is natuurlijk maar even afwachten. Vandaag ben ik begonnen met op m'n dooie gemakje een beetje rondklooien hier in de buurt met een maximale hartslag van 135 slagen per minuut (72%). Een stuk over de weg met hier en daar een stukje binnendoor en het laatste half uur ben ik gewoon een beetje aan het rommelen geweest door stukken de uiterwaarden in te rijden, hier in de stad wat trapjes mee te pakken en wat door het park heen te rijden.

Het weer is op dit moment in ieder geval nog fantastisch. Het is droog, de zon schijnt lekker maar het is op zich wel frisjes. Maarja, dat hoort ook in deze tijd van het jaar. Om op deze manier op de fiets te zitten is in ieder geval erg lekker en alles bij elkaar was ik vandaag 1 uur, 57 minuten en 32 seconden weg. In die tijd heb ik met een gemiddelde van zo'n 20.7 km/u 40.63 km gereden, terwijl de maximale snelheid vandaag uitkwam op 31.1 km/u. Normaal gesproken probeer ik toch wel een zo hoog mogelijk gemiddelde te halen, maar op dit moment interesseert me dat eigenlijk geen biet. Gewoon lekker aanrommelen, genieten van de omgeving en het mooie weer staat op dit moment gewoon voorop en gaandeweg het seizoen gaat het dan vanzelf wat harder. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik vandaag weer eens een stukje heb kunnen rijden!

Zondag 10 februari 2008.
Het is prachtig winterweer op dit moment. Beter nog: het is eigenlijk lente, zo voelde het vandaag weer aan en dat doet een mens toch goed. Jammer genoeg kan ik nog niet op de fiets, maar dat kan de pret van het afgelopen weekend niet drukken. Gisteren een redelijke repetitie gehad met de band, niet dat het echt slecht liep maar het liep naar mijn gevoel ook niet echt lekker. Toch hebben we weer een hoop kunnen doen en naast het feit dat ik samen met Stefan bezig ben om een aantal plaatsen te benaderen om te gaan spelen zijn we ook alvast heel rustig begonnen met de voorbereidingen voor het 12.5 jarig bestaan van Rockband Kalamazoo.

Stefan had ik al aan de telefoon gehad en die was wel in voor een feestje ter gelegenheid van dit jubileum en ook Gijs en Aart bleken er wel zin in te hebben. Voor een feestje heb je natuurlijk om te beginnen een ruimte nodig en het liefst één waar alles aanwezig is. Bij het q0 jarig bestaan hebben we eigenlijk alles zelf gedaan en dat was heel leuk om te doen, maar aan de andere kant ook heel vermoeiend. Daarom hebben we dit keer besloten om het eens goed aan te pakken en het plan was dus om een zaal te vinden waar licht en geluid al aanwezig was zodat we alleen maar onze instrumenten mee hoeven nemen en klaar.

Na de repetitie ben ik daarvoor met Stefan op pad geweest en via via had ik begrepen dat er in De Kreek in Kerkdriel wel iets interessants voor ons zou zijn. Na wat mailcontact met de beheerder had ik daar een afspraak gemaakt en persoonlijk ben ik blij dat we er geweest zijn. Wat een prachtige zaal en echt met alles erop en eraan. Alles wat we nodig hebben is tot onze beschikking: PA, licht, podium, beamer, scherm, catering en noem alles maar op... We moeten het natuurlijk nog wel op wat vlakken eens worden, maar de kans is groot dat dit de locatie wordt waar we het feest gaan vieren. Over een verdere aankleding en dergelijke moeten we het met de rest van de band nog over hebben, maar dat komt de eerstvolgende repetitie wel weer en dan gaan we ook eindelijk een keer een nieuwe groepsfoto maken. Wellicht dat er nog wat persoonlijke plaatjes bij komen, maar dat valt nog even te bezien. Goed nieuws dus deze keer en ook al zijn er best wel wat dingen bij zo'n feest die een goede voorbereiding vragen, toch moet de focus de eerstkomende tijd liggen op het spelen van wat optredens maar daar wordt dus aan gewerkt. :-)

Vrijdag 8 februari 2008.
Een beetje een baal periode ofzo... Daar lijkt het in ieder geval op. Afgelopen zondag wilde ik wel gaan fietsen, maar toen kwam ik tot de ontdekking dat m'n been nog een beetje open was dus besloot ik maar om niet te gaan. M'n idee is dat de ontsteking met rust moet kunnen genezen en als die open is schiet het natuurlijk niet echt op als ik op de fiets stap. Maargoed, nog steeds geen drol gedaan dus en om het geheel maar compleet te maken heb ik vandaag (vrijdag op zaterdag nacht) ook nog eens een gigantische off-night. Zo noem ik een nacht waar ik de slaap echt totaal niet kan vatten. Balen, maarja... ik kan er verder ook niets aan veranderen dus vandaar dat ik de pc maar eens aan gezet heb om hier wat te schrijven. Niet dat er verder iets bijzonders te melden is, maartoch... Over een paar uur schijn ik een repetitie met de band te hebben en staan er nog wat meer leuke dingen op het programma, maar daarover later meer. Haha, er moet een hoop werkoverleg gevoerd worden, dus vandaar dat ik er op dit moment nog niet te veel over kan zeggen...

Ik schrijf hier weinig de laatste tijd, zelfs zo weinig dat ik in januari maar één stukje geschreven heb maar ik ga proberen hier verandering in aan te brengen. Ik weet dat er mensen zijn die zich dan zorgen gaan maken omdat er iets mis met me zou zijn als ik niets aan deze site toevoeg, maar dat is dus niet het geval. Harre heeft gewoon op bepaalde vlakken even wat rust nodig, dus dan is het automatisch wat rustiger op deze site. Morgen meer nieuws na de bandrepetitie!