logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


Zondag 26 januari 2008.
De eerste versie van het Breaking News van dit jaar en dat terwijl de maand januari eigenlijk al bijna voorbij is. Wat speelt er allemaal op dit moment...

Qua mountainbike seizoen lijkt het er op dit moment op dat me hetzelfde gaat overkomen als vorig jaar. Ik heb naar verhouding nog geen meter gefietst door een ontsteking die naar mijn idee uit zichzelf moet kunnen genezen, maar om eerlijk te zijn schiet dat niet echt op. Zolang ik niet op de fiets zit gaat het goed, maar op het moment dat ik wat regelmatiger op pad ga komt het op één of andere manier toch weer terug. Toch maar eens een keer naar de dokter zou je dan misschien denken, maarja... ik ben nu eenmaal niet het typje wat voor elk dingetje naar de dokter rent om te kijken wat er aan de hand is. Zolang het niet iets echt ernstigs is dan natuurlijk... Maargoed, op dit moment gaat het echt de goede kant op en ik verwacht toch binnenkort wel weer wat rondjes te kunnen gaan maken. Nu maar hopen dat het weer een beetje mee wil werken, want de afgelopen weken is het weer bar en boos met de regen die naar beneden komt vallen.

De drukte bij de helpdesk met het 'Essa voce precisa VER' virus is gelukkig aan het begin van deze maand een heel eind afgenomen en vanaf anderhalve week terug ofzo is dat allemaal weer goed te doen. We zitten nu weer op de normale bezigheden en dat werkt toch eigenlijk wel een stuk prettiger. We moeten alleen nog eens goed nadenken over een nieuwe nieuwsbrief die de deur uit moet, maar wat ga je daar in zetten al er verder niets bijzonders aan de hand is? We kunnen dan natuurlijk wel een algemene nieuwsbrief in elkaar zetten en die versturen, maar eigenlijk is de nieuwsbrief onze manier om mensen te informeren over nieuwe virussen en ontwikkelingen en aan dat doel ga je voorbij als je een algemene nieuwsbrief gaat verzenden naar mijn idee. Laten we dus door de nieuwsbrief weten dat we er nog zijn en brengen we onze lezers zo veel mogelijk op de hoogte, of versturen we geen nieuwsbrief omdat er niets bijzonders te melden valt? Nouja, het is een kwestie van even rondkijken naar wat artikelen met daadwerkelijke nieuwswaarde en wat overleg voeren met Wim en dan komen we daar vast wel uit.

Waar het eigenlijk echt lekker mee gaat op dit moment is met de band. Rockband Kalamazoo is gewoon lekker bezig! We repeteren regelmatig en zijn dan ook doelgericht bezig met het instuderen van nieuwe nummers en/of het inwerken van Gijs bij de bestaande nummers. Het klikt in ieder geval goed tussen deze nieuwe bassist/zanger en de rest. Niet alleen op muzikaal maar ook gewoon op menselijk gebied en meer kunnen we ons eigenlijk niet wensen. Inmiddels zijn we door de repetities zo ver gekomen dat we op pad kunnen met het hele spul en daar worden nu wat plannen voor gemaakt. Ook moet er nog een fotoshoot gepland worden om nieuwe groepsfoto's te maken en dan kunnen we definitief vooruit. Iets anders wat ook wel leuk is om te vermelden: op 4 augustus dit jaar bestaat de band 12.5 jaar en op zich is dat misschien wel een reden om weer eens een feestje te organiseren. We hebben natuurlijk de ervaring van het 10 jarige bestaan en weten dus van een aantal dingen hoe we die wel en ook hoe we die echt niet moeten doen. Maargoed, je kunt nooit te vroeg beginnen met het plannen van iets groots... Voor die tijd hoop ik ieder geval dat we een flink aantal optredens gedaan hebben in de bezetting zoals die nu is.

Nog even een aanvulling, want aan het einde van de dag moest ik toch even wat post wegbrengen en toen kon ik het niet laten om nog even een rondje op de fiets te gaan doen. Niks bijzonders, gewoon een beetje rondtouren zonder echt op een hartslag of wat dan ook gelet te hebben. Alles bij elkaar lekker 1 uur 16 minuten en 40 seconden weg geweest en in die tijd met een gemiddelde van precies 23 km/u een afstand gereden van 29.51 km. De maximale snelheid kwam vandaag uit op 35.1 km/u. Nu maar hopen dat m'n been zich goed zal houden en dat ik de rust door de week een beetje kan vinden zodat ik wat regelmatiger op de fiets kan stappen. Het doel is natuurlijk een betere klassering dan afgelopen jaar tijdens de Hondsrug Classic en daarbij moet ik eigenlijk drie dingen echt doen. Het eerste is natuurlijk stoppen met het kopen van shag, want ik moet eerlijk zijn: ik rook de laatste tijd eigenlijk weer bijna net zo veel als eerst en aan de ene kant heb ik zoiets van 'ach...' maar aan de andere kant wil ik er ook wel graag vanaf. Het tweede wat me met het eerste gaat helpen is veel meer op de fiets zitten en een goede basis neerleggen en het derde wordt dan automatisch geholpen door het tweede... Voor het mooie moet ik namelijk drie tot vijf kilo gewicht kwijt zien te raken. Haha, okee... ik geef toe dat vijf wel wat veel is en misschien zelfs wel net té veel maar een kilo of drie zou toch wel mooi zijn. Maargoed, we gaan wel zien wat er van terecht komt de komende tijd. First things first...