logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


Maandag 30 juli 2007.
Laat ik op m'n gemak maar eens met gisteren beginnen. Zwarte zaterdag... Zo noemen ze de meest drukke dagen van de vakantie in Frankrijk, maar volgens mij bestaat er alleen zoiets als Zwarte zondag. De reden? Ik kreeg een aanvraag binnen voor een optreden met de band waar snel een reactie op moest komen en in het rondje dat ik ging bellen gaf Arie te kennen dat hij wilde stoppen met Kalamazoo. Op zich heeft hij hier een hele goede reden voor, maar omdat je toch ruim elf jaar met elkaar in de weer bent geweest heb je toch een bepaalde band met elkaar en ik zal hem zeker gaan missen. Niet alleen met de input die hij binnen de band had, maar ook gewoon als persoon. Het idee was al snel geboren om het eventuele optreden wat in Eibergen plaats zou moeten gaan vinden te gebruiken als afscheidsfeestje voor Arie, maar dat optreden gaat helaas niet door. Voor zover nu bekend gaan we wel op zoek naar een andere bassist, maar op wat voor termijn dat gaat lukken is natuurlijk nog maar de vraag...

Vandaag besloot ik om op m'n gemak eens een rondje in de Drunense duinen te gaan rijden met een maximale hartslag van zo rond de 162 slagen per minuut (= 86%). Het ging me vandaag niet om het snel uitrijden van de ronde maar meer om de techniektraining en daar heb ik voldoende van gehad kan ik melden... Het was namelijk één grote modderbende op veel plaatsen, dus was het een kwestie van veel glibberen en glijden tussen de bomen door. Hier en daar een klimmetje twee of drie keer gedaan en ook wat zandbanken extra gedaan om op die manier lekker bezig te zijn.

Het laatste deel van de route heb ik overgeslagen en het fietspad terug naar de auto gebruikt om uit te fietsen. Daar kwam ik als echt moddermonster na 1 uur, 32 minuten en 23 seconden weer aan en had ik met een gemiddelde van slechts 16.5 km/u 25.49 km gereden. Dat gemiddelde schiet natuurlijk niet op als je klimmetjes enzo een paar keer extra doet en door de modder aan het klooien bent, maar een hoog gemiddelde was vandaag ook niet de opzet. De hoogste snelheid kwam vandaag uit op 30.5 km/u.

Deze week is overigens een rustweek, dus zal ik niet al te veel op de fiets zitten en dat komt op zich mooi uit want dan kan ik mooi hier in huis wat dingen doen en ik ben ook nog van plan om een dagje herrie te gaan maken in de studio. Plannen genoeg dus...

Zaterdag 28 juli 2007.
Tja, het is tijd dat ik hier weer eens wat neer ga zetten, anders zouden mensen het idee kunnen hebben dat ik inmiddels overleden ben ofzo. Dat is dus niet het geval... Harre is springlevend, heeft op dit moment nog twee weken vakantie en gaat daar met volle teugen van genieten. Wat zijn de plannen? Veel trainen op de mountainbike nu ik er de tijd voor heb, een beetje rommelen in huis om achterstallig onderhoud weg te werken en de stormschade ligt in de vorm van de klimop en de omgevallen muur nog steeds in de tuin dus dat moet ook nog opgeruimd worden.

Puin afvoeren is aan de dag van vandaag een kostbare zaak, dus had ik me al af zitten vragen wat ik met dat puin zou gaan doen van die omgevallen muur. Het zomaar ergens dumpen omdat het duur is om het af te voeren is niet m'n stijl, maar wat dan? Het antwoord kwam via email binnen van Willy: doe eens creatief en maak er een rotstuin van... Tuurlijk! Dat ik daar zelf niet aan gedacht had... Margoed, alles op z'n tijd en eerst hier binnen maar eens orde op zaken gaan stellen.

Vandaag heb ik gelijk leuke dingen te melden: Nick is vanmiddag langs geweest om een bakkie te doen en dat was weer eng gezellig. Altijd leuk om even met hem te kletsen en uiteraard even de paintjob van m'n kit laten zien. Muzikaal gezien heb ik nog best wel wat plannen, maar aan de andere kant zijn er toch dingen die me tegenhouden. Daarover later misschien meer, want het heeft niet zo veel zin om op zaken vooruit te lopen.

Vandaag ook nog even op de fiets geklommen om een intervaltraining te doen en ondanks de harde wind was het toch wel lekker. Met de warm-up en het uitfietsen erbij 1 uur en 52 seconden bezig geweest en in die tijd vijf blokken van twee kilometer gereden op een maximale hartslag van 170 slagen per minuut (= 90%). Tussen de blokken steeds één kilometer rust, dus op die manier een extensieve interval gereden. De gemiddelde snelheid kwam hierbij uit op 25.6 km/u en de maximale snelheid op 41.5 km/u.