logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


Woensdag 31 juli 2013 - Goed nieuws.
De laatste keer schreef ik nog dat het allemaal niet zo handig ging met Farron, één van de katten. Die lijkt zo'n beetje uit de dood te zijn opgestaan, want waar we een goede week geleden nog voor de keus stonden om te behandelen of er een einde aan te maken heeft hij zich er toch weer bovenop weten te knokken. Dat kostte hier ook de nodig moeite, want eten wilde hij totaal niet dus de enige optie was dwangvoeren. Als het niet zijn enige kans was geweest had ik het niet gedaan, dat moet ik eerlijk zeggen want prettig is het gewoon niet. Maar goed, het resultaat is dat we nu wel weer een kat terug hebben die actief is en zichzelf is als het gaat om het vragen van aandacht dus wat dat betreft... superblij :-)

Vanmorgen wakker geworden met de onderstaande video. Als je jezelf door het intro van 1.40 (!) min heen kunt worstelen dan wordt het daarna gaandeweg alleen maar vetter. Dit is feel, dit is passie, dit is muziek zoals het bedoeld is...



Vrijdag 26 juli 2013 - Beestenbende.
Goed en slecht nieuws over het beestenspul hier en om met het goede nieuws te beginnen: de honden hebben er écht een hekel aan om gewassen te worden, terwijl dat af en toe toch nodig is. Na een heel gedoe in de douche verhuisden we met het mooie weer naar de tuin, maar daar werd het niet beter van. Tot Lin op het idee kwam om ze mee te nemen naar de Waal en ze daar te wassen... Echt dé oplossing, want ze zwemmen graag en in dit geval hadden ze niet eens in de gaten dat ze ook nog eens ingezeept werden.

Minder nieuws is er over één van de katten: die is zwaar ziek en heeft vermoedelijk FIP. Een mutatie van het Coronavirus waar op zich veel katten drager van zijn, maar de mutatie is in 100% van de gevallen dodelijk. Nu is hij een dag bij de dierenarts geweest en is daar op zich wel zo opgeknapt dat hij mee naar huis kon, alleen moeten we hem hier zelf onder dwang voeren omdat hij zelf niet eet en als hij dat niet doet is het natuurlijk snel afgelopen. Maar goed, over dat FIP nog even: het probleem bij deze mutatie is dat hij niet te vinden is en alleen bij sectie na de dood voor 100% is vast te stellen. Voorlopig heeft hij een aantal kenmerken, maar dat wil dus niet per definitie zeggen dat het ook daadwerkelijk hier om gaat. Voorlopig maakt hij het naar omstandigheden in ieder geval redelijk, al blijft het nog wel een tijdje spannend...

Zondag 21 juli 2013 - Kleine update.
Het is degenen die de laatste update gezien hebben misschien opgevallen, maar normaal plaats ik video's altijd zo dat je ze direct kunt bekijken, kortom 'ingesloten'. Dat wilde op één of andere manier niet en de editor die ik gebruik om deze site te maken liep er steeds op vast. Vandaar dat ik er voor gekozen had om de video's als tekstlink te plaatsen. Maar ja, toch maar eens aan het zoeken geweest waarom het meest trouwe programma wat ik gebruik ineens kuren vertoonde. Na een hoop zoekwerk bleek dat in de embedded code te zitten van de Youtube filmpjes. Die staat gewoon niet goed en nadat ik die had aangepast werkte alles gewoon weer. Ik vraag me af hoe lang het duurt voor ze bij Youtube de boel weer recht gezet hebben, maar tot die tijd blijf ik de code gewoon aanpassen en kun je de video's dus direct blijven bekijken.

Vrijdag 19 juli 2013 - Ik leef nog...
Al ruim twee maanden geleden dat ik iets aan deze site gedaan heb en om maar met de deur in huis te vallen: geen zorgen, ik leef nog en het gaat goed met me. Er zijn alleen wat dingen die op dit moment een berg tijd en energie kosten waardoor ik er telkens net niet aan toe kom om iets online te vertellen van wat er allemaal in me omgaat. Dus... een korte samenvatting vanaf de laatste update van 12 mei.

Op 15 mei kwam ik een video tegen en het gaat hier om een mash-up van Blurred Lines (Robin Thicke) en Dansplaat van de Nederlandse rapper Brainpower. Die eerste heeft met het origineel op dit moment een hele dikke hit te pakken, maar het nummer van Brainpower past er ook verrassend goed in! Check de video:



Een paar dagen later kwam ik deze serieus geweldige reclame tegen van Specsavers :)



Even daarna was het weer tijd voor het Parkfeest in Oosterhout wat ook dit jaar echt wel weer een feestje was, met bijvoorbeeld de Golden Earring als één van de headliners. Uiteraard kwam er ook een versie van Radar Love voorbij en dat blijft gewoon één van de nummers waarbij je een compleet veld uit z'n dak ziet gaan. Persoonlijk vind ik deze live uitvoering uit 2006 helemaal vet:



Let voor de gein wel even op de gast gitarist die op een bepaald moment even helemaal de mist in gaat, maar ja... live komt dat nou eenmaal wel eens voor :)
Het Parkfeest is er voor mij ook om nieuwe dingetjes te ontdekken. De inmiddels wat bekendere bands als Astroids Galaxy Tour en Handsome Poets waren voor mij prettige verrassingen, evenals The Nipple Twisters. Dat je van de laatste ooit gehoord hebt lijkt me sterk, maar dit wisten met hun rock 'n roll/rockabilly een tent op De Heuvel helemaal op z'n kop te zetten. Vanuit het backstage gedeelte heb ik daar de onderstaande korte video van gemaakt:



Inmiddels zitten we dan zo'n beetje al in juni en dat was vooral een maand van hard werken en... een optreden met Hello George bij het Kuylkamp festival in Breugel. Wat een mega goede sfeer hangt daar! Het optreden was in ieder geval leuk en het liep op zich ook nog wel goed, al was het voor mij daarna een kwestie van snel m'n spullen weer pakken en op pad. Er schijnen nog wat foto's en video's van on omloop te zijn en zodra ik die heb laat ik dat uiteraard hier zo snel mogelijk even weten.

Verder ontdekte ik in die maand een live video van een bandje wat ik eerder helemaal te gek vond. Niet dat ik ze muzikaal niet meer kan waarderen, maar ze bestaan helaas niet meer. Het gaat over Talisman en de onderstaande registratie van hun optreden tijdens Sweden Rock 2003:



Het belangrijkste voor dit moment: ik heb vakantie en ben er ook echt wel aan toe. Ik zal kijken of ik nog wat foto's en video's kan vinden van de afgelopen periode die het plaatsten waard zijn, maar aangezien het op dit moment gigantisch mooi weer is zal ik waarschijnlijk niet al te veel tijd achter de pc doorbrengen. Maar goed, dat zijn zorgen voor later :)