logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

breaking news


Zaterdag 31 maart 2007.
Toch op de valreep nog maar eens een stukje schrijven hier... :-)

Alles wat ik vandaag hier in huis wilde doen is gedaan en ik kan dus morgen op m'n gemak even rond gaan rijden op de fiets. Na twee maanden stil zitten zal het misschien niet meevallen om de draad weer op te pikken, maar ik ga een serieuze poging doen. Slechts twee maanden zijn er nog te gaan voor de Bergrace in Arnhem en vorig jaar ging het daar best goed, alleen dit jaar zal ik er niet veel van moeten verwachten ben ik bang. Hoe dan ook, ik ben vandaag bezig geweest om een trainingsschema in elkaar te zetten en ga er gewoon het beste van maken. Het moet immers wel leuk blijven en de opbouw kan ik dan mooi gebruiken om daarna door te werken naar de Hondsrug Classic in Gieten. De datum van 1 april wordt dus eigenlijk pas de start van m'n nieuwe seizoen en in dit geval zou dat geen grapje moeten zijn, al is die start dan wel erg aan de late kant...

Zondag 25 maart 2007.
Een hele maand is er voorbij gegaan zonder dat ik iets hier op deze pagina geschreven heb en toch is er een heleboel gebeurd in die tijd. Persoonlijke omstandigheden zorgden ervoor dat ik de afgelopen tijd m'n energie anders heb moeten gebruiken, waardoor er onder anderen van het fietsen niets terecht is gekomen (in februari slechts één tochtje van 50 km en in deze maand nog geen meter gereden...) en ik deze pagina ook niet bij heb kunnen houden, maar daar gaat stukje bij beetje weer verandering in komen.

Mountainbiken: m'n hele trainingsschema ligt op dit moment door de war omdat ik dus twee maanden helemaal niets gedaan heb en m'n conditie dus drastisch achteruit zal zijn gegaan. De komende tijd wil ik hier toch weer mee aan de slag gaan en toch weer een beetje gaan bouwen, maar of ik klaar zal zijn voor de Bergrace in juni is natuurlijk maar de vraag omdat ik nogal wat trainingsuurtjes gemist heb. Nouja, dat is dus nog even afwachten maar de Hondsrug Classic in oktober ga ik zeker wel meedoen want dat evenement wil ik gewoon niet missen.

De band: de demo is klaar en staat al een tijdje online alleen hebben we die tot nu toe nog niet gebruikt voor promotie. Misschien als Stefan weer helemaal bij is dat ik samen met hem wat dingen kan gaan ondernemen, maar dat moeten we nog even overleggen. Vanaf half april is hij voor de band weer beschikbaar en kunnen we dus weer voltallig aan de slag. De Hyves pagina van de band... haha, nouja... we hebben inmiddels 'al' vijf vrienden maar ik moet zeggen dat er ook niemand echt actief mee is, dus daar zou eventueel ook nog wel wat mee gedaan kunnen worden. Waar we wel druk mee zijn geweest is het instuderen van andere nummers en Stefan kan wat dat betreft zijn hart ophalen, want inmiddels zijn we al bijna zover dat er een complete nieuwe set in het repertoire kan en dat werkt op zich best wel motiverend. Nu nog wat optredens zien te regelen om met die nummers ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Iets heel anders: eind volgende maand is er een drummersdag in Kaatsheuvel die georaniseerd wordt door Patsticks en ik ben van plan om daar op m'n gemak eens rond te gaan kijken naar diverse clinics enzo. Gelijk ook maar een stel nieuwe stokken kopen, want via Nick heb ik een paar setjes Balbex stokken kunnen testen en die zijn me zo goed bevallen dat ik de Pro-Marks die ik nu heb wel op zal maken, maar daarna overstap naar het type Germany 5A van Balbex. Het eerste wat opvalt is het verschil in het gewicht, want die van Balbex zijn een stuk lichter om de eenvoudige reden dat men een andere houtsoort gebruikt die zo'n 10% lichter is. Daarnaast zit de Germany 5A precies tussen de Pro-Marc 5A en 5B in die ik nu gebruik en ook qua grip en balans zijn deze stokken helemaal top. De grootste omschakeling zit wellicht in het feit dat het hier stokken met een houten tip betreft in plaats van de nylon tip die ik nu gebruik en ik had tot nu toe niet gedacht dat een stok met een houten tip (teardrop in dit geval) zo goed zou klinken op een ride bekken. Vaak klinken stokken echt 'houterig' op een ride bekken en mis ik de 'ping' om het zo maar te zeggen, maar dat klinkt dus allemaal heel goed en ik ga dus in Kaatsheuvel eens een beetje informeren en een beetje winkelen :-).