logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


Zondag 13 maart 2011 - Week update:
Om maar met het begin van de week te beginnen: na m'n bezoek aan de tandarts weer nul komma nul last gehad en nu de hechtingen eruit zijn lijkt de genezing alleen maar sneller te gaan. Tijdens het poetsen van m'n tanden voel ik in ieder geval niks geks meer, dus het zal wel goed zijn dan.

Qua werk was het een wazige week, want of het nou aan het carnaval lag of niet... dat laat ik even in het midden maar het was echt bijzonder rustig. Dat begon aan het begin van de week, maar tegen het einde zat de hectiek er toch wel weer wat in. Jammer aan de ene kant, want het zou zo mooi zijn als de drukte een beetje te verdelen is maar ja... Aan de andere kant is elke dag werk ook best lekker, want er zijn in het afgelopen jaar toch mensen genoeg zonder werk komen te zitten en als ik dan kijk naar de uren die ik over het algemeen nog steeds draai dan heb ik helemaal geen klagen.

Afgelopen week kreeg ik nog wat fotootjes binnen van PV and The Heartbeats en voor het geval ik het bandje nooit voorgesteld heb:

peter pv and the heartbeats
Zanger/gitarist en naamdrager van de band: Peter de Vaan

roel pv and the heartbeats
Sologitarist Roel Verhulsdonck

gertjan pv and the heartbeats
Bassist Gert-Jan Exters

gerrit pv and the heartbeats
Ikke, zei de gek... :-)

En nu we het toch over muziek hebben: de repetitie van gisteren met Conductive Matter liep op zich lekker, alleen laten echte resultaten op één of andere manier nog even op zich wachten. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar ik bedoel daarmee dat er wel steeds meer structuur in de nummers komt en dat ze strakker gaan lopen maar dat er van nummers die echt klaar zijn gewoon nog geen sprake is. Daarvoor moeten echt nog wel wat puntjes op de i gezet worden, maar daar wordt aan gewerkt.

Verder zal het de komende tijd wel weer wat drukkig worden als ik zo naar m'n agenda kijk. Er zitten wat dingetjes met PV aan te komen waar ik waarschijnlijk toch nog bij mee ga doen, er zitten wat jam sessies aan te komen en tussendoor natuurlijk nog de geplande repetities. Ontwikkelingen van het bestaande, dat is het allemaal wel maar ik hoop dat het allemaal een beetje in te plannen is en dat ik niet weer tegen een muur aan loop zoals een tijdje geleden. Het loopt nu allemaal net even te lekker met me om dat te laten verpesten :-)

Maandag 7 maart 2011 - Vrije dag:
Een vrije dag en toch zat ik om half zes vanmorgen in de vrachtwagen. Hoe dat kan? Het is in verband met het carnaval nogal rustig op het werk en ik zou in overleg op tijd thuis zijn om naar de tandarts te gaan, maar daarop volgde dus de vraag of ik niet de hele dag vrij kon nemen. Nou ja, aangezien ik niet zo hou van onzinnig werk doen... Afgesproken dus om vandaag vrij te zijn, dat was in eerste instantie de bedoeling. Tot afgelopen vrijdag in Antwerpen de boel naar de klote liep in verband met wat blokkades. Kleine vakbonden blokkeerden daar de toegangswegen en de boel stond er zo vreselijk vast dat in overleg met de planning werd besloten om dat maar even te laten voor wat het was en door te gaan met de rest van het werk, om op die manier in ieder geval van het meeste af te komen. Uiteindelijk was ik alles kwijt behalve het adres in de haven van Antwerpen en dat ben ik dus vandaag alsnog even wezen lossen.

Voor veel mensen klinkt Antwerpen ver, maar je staat er in wezen zo en het lossen zat ook nog mee waardoor ik eigenlijk om goed half tien alweer thuis was en dus kon gaan genieten van m'n vrije dag. Nou ja, ook in dit geval was 'vrije dag' een relatief begrip want ik had na het afgelopen weekend nog best wat dingetjes te doen en zo'n vrije dag is dan snel gevuld.

Aan het einde van de dag nog even naar Best, waar Karin (de assistente van Kirsten, want die is op vakantie) de hechtingen van m'n implantaten heeft verwijderd. Er is nog een tandarts komen kijken en die vond het er heel netjes uitzien, maar eigenlijk had ik niet anders verwacht. Ik heb er immers totaal geen last van gehad en als de boel zit te rommelen voel je dat vanzelf. Gelijk maar even aan het happen geweest om een soort mal te maken om de uiteindelijke kiezen op te maken, zodat dat de volgende keer niet apart hoeft te gebeuren en nu is het wachten tot de boel compleet genezen is voor we verder kunnen met de laatste stap en dat is het passen cq op maat maken en plaatsen van de kiezen. Al met al best nog wel een heel gedoe, maar ik ben er nog steeds heel blij mee.

Het lijkt een beetje een video maandje te worden deze keer, maar naar aanleiding van de laatste Vodafone reclame was ik een beetje gaan zoeken en kwam toen het volgende nummer tegen. Oud, maar érg lekker:

audio Don Fardon - I'm Alive


Nu vraag je jezelf misschien af waarom ik niet gewoon de video plaats... Dat is redelijk eenvoudig: die wordt niet overal even goed weergegeven omdat er delen van EMI Publishing in voor komen, dus vandaar de weergave via het linkje :-)

Zondag 6 maart 2011 - Foto en video:
Eindelijk eens een dag waarbij ik geen agenda nodig had, want vandaag kon ik gewoon eens lekker aanklooien. Geen afspraken, geen verplichtingen, geen dingen die nog zo nodig gedaan moesten worden, helemaal niks van dag alles en... het was heerlijk! Gewoon lekker aanrommelen...

Zo kwam ik online de onderstaande video tegen van Chickenfoot. De mannen hebben het bandje voor het geld helemaal niet nodig en zijn dus eigenlijk meer voor de fun bezig dan dan het allemaal zo serieus moet. Dat blijkt des te meer uit de onderstaande video. Humor...



Verder was het vandaag echt gigantisch lekker weer. Koud, maar met het zonnetje erbij was het zeker achter het glas gewoon genieten en voor degenen die het carnaval wilden gaan vieren was het natuurlijk helemaal super. Voor mij een gelegenheid om eens een eindje rond te stappen door de stad en daar wist ik de onderstaande foto's te maken van de St. Maartenskerk oftewel, de torenspits van Bommel:

St Maarten Zaltbommel (1)

St Maarten Zaltbommel (2)

St Maarten Zaltbommel (3)

St Maarten Zaltbommel (4)

St Maarten Zaltbommel (5)

St Maarten Zaltbommel (6)

Het is alleen erg jammer dat de laatste foto eigenlijk net niet scherp genoeg is, maar ja... Als het goed is loopt die kerk niet weg dus is er vast nog wel een keer een gelegenheid om zo'n foto te maken... :-)

Zaterdag 5 maart 2011 - Repetitie Hello George:
Het kwam deze keer zo uit dat we twee zaterdagen achter elkaar gingen repeteren met Hello George en misschien was dat ook wel de reden dat het allemaal zo vreselijk lekker liep. De stukjes van de puzzel beginnen nu echt op z'n plaats te vallen en het geinige is dat ik gelukkig niet de enige was die met dit gevoel rondliep.

Verder voel ik me gewoon super en dat is toch wel weer een tijd geleden. Het is niet alleen binnen de band dat er puzzelstukjes op hun plaats vallen, maar de afgelopen maanden vallen meer van dat soort stukjes op hun plaats en dat geeft aan de ene kant een enorme hoeveelheid rust en aan de andere kant juist een enorme hoeveelheid energie. En wat voor mezelf elke dag ook wel weer een overwinning is: ik heb al bijna twee weken geen sigaret aangeraakt! En niet omdat het niet mag of om wat voor nadelig klinkende reden dan ook, maar gewoon omdat het telkens een bewuste keus is waar ik eventueel ook anders in kan en mag kiezen, alleen doe ik het op dit moment gewoon even niet... :-)