logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


Zondag 12 mei 2013 - Relaxed weekend.
Het was een weekend waar je qua weer niet over naar huis hoefde te schrijven, maar eigenlijk waren er toch nog wel mooie perioden en die hebben we in dit geval benut om met de honden er op uit te gaan. Verder gewoon lekker aan het rommelen geweest en op deze manier was het een leuk en relaxed weekend. Nu is het een kwestie van nog even onderuit hangen en dan kan de werkweek alweer beginnen, al is het volgende week natuurlijk weer een lang weekend in verband met de paasdagen. Alweer iets om naar uit te kijken... :-)

Donderdag 9 mei 2013 - Korte werkweek.
De werkweek zit er deze keer na drie dagen al op in verband met Hemelvaartsdag en een daarop volgende collectieve atv-dag bij Ancofer. De hele tent is dan dicht, dus tja... een mooie reden voor mij om ook eens van wat vrije dagen te genieten en vandaag ben ik daar eigenlijk best goed mee begonnen.

Al is de voorspelling voor de komende dagen 'ietsje' anders, vandaag was het nog prachtig weer. Een lekker zonnetje en officieel gemeten temperaturen die opliepen tot een graad of 18 zorgden ervoor dat ik op m'n gemak in de tuin kon rommelen en dat is met dit soort dagen toch écht wel lekker om te doen. Traditioneel trekken veel mensen er op dit soort dagen op uit, maar naar mijn idee geeft dat veel te veel drukte. Ik moet er echt niet aan denken om dit soort dagen op een meubelboulevard of bij een tuincentrum of wat dan ook door te brengen.

Als laatste nog even een tip: ik schreef eerder al over het nieuwe album van Joe Satriani. Dat is inmiddels uit en daar staat onder anderen het nummer Can't Go Back op. Ik had het hier eerder al gelinkt, maar m'n vermoeden dat zo'n nummer op Youtube verwijderd zou worden is inmiddels waarheid geworden. Mocht het je interesseren, dan zul je in dit geval zelf even de titel in moeten voeren bij Youtube en dan komt er wel een werkende link naar voren. Het is helaas even niet anders...

Zondag 5 mei 2013 - Middagje Drunense duinen.
Het weekend verloopt relaxed... Gisteren een beetje boodschappen gedaan en wat in en om het huis aan het rommelen geweest en vandaag was het tijd om met Linda en de honden eens in de Drunense duinen te gaan kijken. Het weer was prachtig, de honden hebben zich goed kunnen vermaken en tja... wij dan dus ook :-)

met de honden naar de drunense duinen

met de honden naar de drunense duinen

met de honden naar de drunense duinen

met de honden naar de drunense duinen


Vrijdag 3 mei 2013 - Mega update.
Het is alweer veel te lang geleden dat ik hier iets geschreven heb en het lijkt me dan het handigst om maar verder te gaan waar ik gebleven was... Zo ontdekte ik op donderdag 18 april de single van het nieuwe album van Joe Satriani. Het album gaat "Unstoppable Momentum" heten en komt 7 mei uit. Hier alvast de video, ik vind het een geweldig nummer:



Op zaterdag 20 april begon een druk muzikaal weekend: eerst 's morgens repeteren met Hello George, 's avonds optreden met PV and The Heartbeats in The Rambler in Eindhoven als support van het Duitse Speedswing en op zondagmiddag stonden we met Hello George in Helmond bij het Muziekcafé. Allemaal leuk om te doen, maar het laatste was het meest bijzonder omdat Ruud Voncken als onze oude bassist inviel voor Léon. De dag ervoor repeteerde hij anderhalf uur mee om de nummers globaal door te nemen en zondag stond hij op het podium. Toch ging dat allemaal best goed en helemaal achteraf bekeken kon ik terug kijken op een leuk weekend. Vermoeiend, dat dan weer wel dus maandag had ik vrij genomen om een beetje bij te tanken en hier in huis het één en ander te rommelen.

Op 25 april ontdekte ik het verjaardagskado voor m'n 60ste verjaardag. Dat duurt nog even, daar ben ik me van bewust maar dan kun je vast gaan sparen... *grin*



Het volgende punt: 30 april, Koninginnedag. Iets wat dit jaar voor het laatst op de agenda zou staan omdat Bea de troon heeft afgestaan aan haar oudste zoon Willem Alexander. Ter gelegenheid van dit feestje kwam bij PV and The Heartbeats de vraag terecht of we in Eindhoven op een plein wilde spelen en tja... waarom niet? Het contact met de organisatie was goed, alleen praktisch liep het allemaal nogal in het honderd omdat een deel van het podium niet klaar was toen we aankwamen, niet klaar was toen we moesten beginnen en... eigenlijk pas klaar was toen we hadden moeten stoppen. In overleg met de band na ons zijn zij toen als eerste gegaan omdat hun bassiste daarna nog wat te doen had en zo speelden we uiteindelijk met héél veel vertraging als tweede band. Maar goed, het was wel leuk en daar draait het dan uiteindelijk toch allemaal om.

Via wat omzwervingen kom ik dan bij vandaag terecht: het was qua werk een wazige dag en dat begon 's morgens eigenlijk al omdat ik zelf op de heftruck kon om de retourvracht die nog op m'n auto stond te lossen en de vracht voor vandaag te laden. Bij de eerste twee klanten liep het allemaal vanzelf, maar daarna kwam ik onderweg goed weg omdat er vlak naast me een ongeluk gebeurde. Eén auto begon te slippen en omdat de bestuurder de boel niet meer onder controle had begon die flink te slingeren om vervolgens rakelings achter me langs aan de rechterkant in de vangrail te belanden.

Bij de klant daarna kwam ik precies in het begin van de pauze aan dus dat was een kwestie van wachten en bij de volgende kreeg ik van een secretaresse te horen dat er niemand in de hal aanwezig was. Toch wazig, maar ja... dan maar weer zelf aan de gang want de boel moet er toch uit en 3500 kilo is dan niet iets wat je met de hand even in een hoekje gooit. Zo rommelde het eigenlijk de hele dag een beetje, al heb ik wel een boel lol gehad bij een sociale werkplaats in Rotterdam waar het één en ander geladen moest worden en uiteindelijk is het dan toch weekend. Karretje op de parking, de papierwinkel klaar en een lege agenda voor de komende dagen. Dit kon me nog wel eens goed bevallen...