logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


Woensdag 28 mei 2014 - Weer even updaten.
Het was de afgelopen paar weken weer lastig om de boel hier bij te houden, dus vandaar een samenvatting: op zaterdag 18 mei hebben we met PV and The Heartbeats een optreden gedaan op een feestje van een buurtvereniging. Het woord 'optreden' is hier misschien niet helemaal op z'n plaats omdat één van de bandleden lid is van die buurtvereniging en hij dus gewoon op z'n eigen feestje speelde, maar het was in ieder geval gezellig. Afgelopen zaterdag deden we ongeveer hetzelfde weer dunnetjes over en op die manier blijven we toch lekker bezig, al gaat het maar om kleine dingetjes.

Met Hello George ligt het allemaal heel even stil, maar dat is stilte voor de storm want de tweede helft van dit jaar zitten er leuke festivals aan te komen waar we staan en daar gaan we natuurlijk een paar leuke sets voor in elkaar zetten.

Verder is het qua werk hier en daar een gekkenhuis om alles voor elkaar te krijgen, maar uiteindelijk lukt het allemaal wel en is het nu tijd om even uit te blazen. Er staat immers een lang weekend voor de boeg, al zit dat ook alweer vol met allerlei leuke dingen maar daarover natuurlijk later meer.

Wat ik ook nog even wil delen is dit *grin*:

verrekte hoge drempels


Donderdag 15 mei 2014 - Broccoli.
Ik heb wel zo gelachen... Dit moet de beste broccoli reclame ooit zijn:



Dinsdag 13 mei 2014 - Weekend en werk.
Afgelopen weekend zijn we met de honden naar Havelte geweest en ondanks dat de regen af en toe met bakken uit de lucht kwam was het toch lekker daar rond te lopen, om het dan nog maar niet te hebben over de werkelijk prachtige omgeving. Het enige nadeel was dat de route gedeeltelijk toegankelijk zou zijn met los lopende honden, maar die bordjes hebben we gemist of ze waren er gewoon niet.

bossen havelte

bossen havelte

Maar goed, na een goede twee uur rond stappen was thuis komen in een warm huis ook wel genieten eigenlijk en ik denk dat de honden het daar wel mee eens waren *grin*

logo breaking news

logo breaking news

Vandaag had ik weer eens wat apart werk: lossen bij een baggerschip wat voor reparatie in de haven van Gent lag, maar... zie er maar te komen. Normaal staat alles in de haven eigenlijk altijd wel goed aangegeven en zeker als je aan de hand van de havennummers een beetje de weg weet hobbel je zo van de ene klant naar de ander. Maar ja, dan hebben we het in dit geval over op,- en overslag en niet over schepen die voor langere tijd blijven liggen. Het bootje op zich was nog redelijk rap gevonden, hier vanaf een kilometer afstand of zo.

baggerschip haven gent belgië


Maar goed, dan begint er zo'n beetje een speurtocht. Al helemaal als je het het bootje kunt zien liggen en je dit ineens voor je snuffert hebt:

einde weg haven gent belgië


Uiteindelijk kwam dat natuurlijk allemaal wel goed, maar het had een paar voetjes in de aarde. Op de onderstaande foto is ook wel te zien hoe afgelegen en verlaten het daar is, zeker in vergelijking met het gedeelte van de haven waar de op,- en overslag is en al helemaal als je het gaat vergelijken met de haven van Antwerpen of Rotterdam:

baggerschip haven gent belgië


Op zich hou ik enorm van dit soort klusjes, want je komt op plaatsen waar je anders gewoon niet komt en de plek waar de boot ligt is daar dan maar een onderdeel van: even rond stappen op zo'n baggerschip is immers ook wel interessant als je er toch moet zijn en al met al was het een mooie dag bij de Zeeuwen en Zuiderburen.

Donderdag 8 mei 2014 - Inhalen...
Niet dat m'n leven op dit moment stil staat, maar echt actief is het op dit moment ook niet en dan is er automatisch weinig te melden. Daarnaast ontbrak me de tijd om de dingen die er waren bij te werken, dus... bij deze. Afgelopen weekend was in ieder geval relaxed: Lin was hier met de honden en ik had een reptitie met PV and The Heartbeats. Na afloop daarvan zijn we een eindje met ze rond gaan wandelen en dan moet er uiteraard even gezwommen worden:

sky lieskampen

siro lieskampen

De afgelopen week heb ik om één of andere reden regelmatig in België gezeten. Maandag moest ik beginnen in Antwerpen en in verband met de werkzaamheden aan de E19 was het echt een drama om daar te komen, maar eenmaal in de haven levert het gezien vanaf Kaai 83 toch een mooi plaatje op:

haven antwerpen kaai 83


Vandaag eigenlijk hetzelfde verhaal, alleen ging het in dit geval om een export vracht naar Singapore. Meestal gaan dit soort dingen op een boot, maar in dit geval:

van moer rail antwerpen


Inderdaad, met de trein. Ze verladen hier echt van alles en als je ziet wat er op zo'n wagon geladen kan worden qua gewicht dan snap ik ergens wel dat ze het op deze manier doen, al is het maar voor een groot deel van de reis. Op de foto komt het er niet helemaal mooi uit, zeker gezien het formaat van de foto op deze site, maar het is en blijft een apart gezicht om al die wagons te zien die staan te wachten om geladen te worden.