logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


muzieknoot Maandag 29 november 2021 - Voodoo Circle.
Deze staat al een tijd op m'n lijstje om eens te benoemen op Muzikale Maandag, maar op één of andere manier komt er telkens iets anders tussendoor. Dat van uitstel geen afstel komt bewijs ik hier met Devil with an Angel smile.


logo harre's tree removal Zondag 28 november 2021 - Seizoen 2.
Vorig jaar maakte ik wat afspraken met mensen om een aantal bomen te verwijderen en eigenlijk zou ik dat plan nu zakelijk met Harre's Tree Removal door moeten pakken, maar voor m'n gevoel moet er dan te veel veranderen en ik heb dan ook besloten om deze klus onder de oude voorwaarden af te maken. Afspraken maak je immers om die na te komen en niet om ze plotseling te wijzigen, kortom...

Ik ben voorlopig daar nog wel even onder de pannen, helemaal omdat het niet alleen om het verwijderen van erg grote bomen gaat, maar ook om het compleet verwerken ervan en met name in dat laatste deel gaat nogal tijd zitten. Het voordeel is dat er in dit geval echt nul tijdsdruk is, dus nieuwe zakelijke dingen kunnen er gewoon tussendoor. Dat voelt dan voor mezelf erg goed, al het werk wordt naar ieders tevredenheid uitgevoerd en daar draait het dan uiteindelijk natuurlijk allemaal om.

de eerste sneeuw van 2021

Toen ik gisteren die kant op ging bleek dat de eerste sneeuw van dit jaar in ons landje gevallen was en ook in de omgeving daar bleek een dun laagje gevallen te zijn wat tussen de bomen dit plaatje opleverde. Uiteindelijk kwam het zonnetje er nog even bij en was het echt heerlijk om daar weer bezig te zijn. Ik heb er gisteren 2 wilgen geknot waarvan er 1 gegarandeerd nooit gesnoeid is in de periode van 6 jaar dat ze het perceel in gebruik hebben, dus daar kwamen knap dikke takken af. Daarnaast 3 elzen ingekort in plaats van compleet verwijderd zodat ze als palen voor de houtwal kunnen dienen en een caravanstalling vrij gemaakt. Daarna was het in verband met de dreigende regen tijd om de spullen in te pakken en naar huis te gaan en dat bleek exact op tijd.

Het was op deze manier een mooie dag en ik heb weer in m'n hoofd hoe alles staat en daarmee dus ook een plan van aanpak voor elke afzonderlijke boom die nu nog verwijderd moet worden. Dat plan is bij de meeste bomen een stuk eenvoudiger geworden dan vorig jaar, want de eigenaar heeft heel veel begroeiing verwijderd waardoor veel bomen die eerder compleet ingebouwd waren nu vrij staan en er veel makkelijker aan gewerkt kan worden. Ik ben er in ieder geval enorm blij mee dat ik op deze manier daar weer heb kunnen starten en de eerstvolgende keer is het een kwestie van wat kleine dingetjes opruimen en aan het grote spul beginnen.


de denker Donderdag 25 november 2021 - Gedachten.
Om te beginnen is m'n karakter over het algemeen positief te noemen. Dat glas wat half vol is bestaat niet en wat er tot nu toe ook gebeurt... er is altijd iets wat me harder of zachter onder m'n kont schopt zodat er motivatie komt om door te gaan, maar soms staan m'n gedachten wel eens een beetje stil. Vandaag is zo'n dag want met Corona loopt het allemaal niet zo best, qua werk schiet het allemaal niet zo op en ik moet me met allerlei kleine dingetjes bij elkaar even zien te herpakken.

Qua Corona gaat het in Nederland op dit moment zo slecht dat er meer dan 20.000 positieve besmettingen per dag zijn en om te voorkomen dat de zorg compleet in elkaar stort en er een 'code zwart' ontstaat komt het kabinet morgen met een extra persconferentie en daarmee dus ook met nieuwe aanvullende maatregelen. Maatregelen die vermoedelijk een stuk verder zullen gaan dan eerder en hoewel het een ding is waar je eigenlijk gewoon in mee noet gaan is het op dit moment iets wat me somber stemt.

Met 'in mee moeten gaan' bedoel ik niet dat we ons als een stel makke schapen maar moeten laten leiden, maar meer in de zin van dat alle maatregelen me tot nu toe nog niet echt geraakt hebben en ik verwacht ook niet dat er met het komende pakket aan maatregelen iets drastisch zal veranderen, maar het is meer het idee wat er achter zit. Een regering die zich bemoeit met mijn persoonlijk leven en de persoonlijke stappen die ik daarin wil nemen en wat dan niet gaat omdat men bezig is een pandemie te bestrijden.

Ze doen telkens hun best met de kennis van dat moment en wat ik daar persoonlijk van merk is dat er regelmatig tegenstrijdigheden naar boven komen. Aan de ene kant is dat logisch gezien de leerschool en het traject wat voor iedereen nieuw is, maar het maakt het leven gewoon niet makkelijker als je als burger eerst de ene kant op wordt geduwd en vervolgens terug getrokken wordt en de andere kant op geslingerd wordt. Begrijp me goed... ze doen echt wel hun best om Nederland hier doorheen te leiden, maar het geheel stemt me op een dag als deze gewoon somber.

Voeg daar aan toe dat het met het werk op dit moment niet zo loopt waardoor ik totaal niet aan m'n uren kom en dan is er soms ineens veel vrije tijd over. Dat is lekker zou je zeggen, want die kan ik in principe ook invullen met een kettingzaag in m'n handen maar het punt op dit moment is dat het gewoon niet te plannen is. Iets wat een korte dag lijkt te worden kan zomaar ineens toch een normale dag worden en zelfs een lange, als het dan onderweg ook nog eens even tegen zit en ik kan het dan niet maken om zaagwerk in te plannen. Je moet immers wel kunnen doen wat je belooft en zolang ik dat niet kan garanderen vind ik het lastig. Het zou best kunnen dat mensen er geen moeite mee hebben om een afspraak te verzetten, maar voor mezelf voelt dat gewoon niet lekker.

Neem daarbij dan nog een overvloed aan telefoontjes van bedrijven die me menen iets aan te moeten smeren en dan is een dag als vandaag sowieso stuk. Het is algemeen bekend dat er bedrijven zijn die kvk-gegevens gebruiken om contact te leggen met ondernemers, maar je wordt er echt doodziek van als de zoveelste belt voor een prachtig energietarief wat uiteindelijk toch veel te hoog uit zal pakken of degene die belt omdat je vaste lasten toch écht wel een stuk lager kunnen. Knap dat ze dat menen, want binnen een halve minuut blijkt in zo'n gesprek al dat ze geen flauw benul hebben van wat m'n vaste lasten nu zijn, laat staan of ze weten dat die omlaag kunnen.

Wat dan op een dag als vandaag echt érg lekker is: langs de plaatselijke basisschool lopen waar een hele ploeg kinderen aan het voetballen is voor de les weer gaat beginnen. Ik geef persoonlijk echt helemaal niks om het spelletje, maar ze voetballen alsof hun leven er vanaf hangt en de enige zorg die ze op dat moment hebben is of ze dit potje gaan winnen of niet. Het gejuich toen één van de kids scoorde deed me vermoeden dat ze het WK gewonnen hadden en alles bij elkaar geniet ik daar dan toch enorm van. Kinderen die spelen, gewoon omdat het kan. Dat ze er lol in hebben, een doel voor ogen hebben en daar aan willen werken. Ook als het maar een spelletje is en ik kan enkel hopen dat hun leven daadwerkelijk zo zorgeloos is als het op dat moment lijkt. Met een glimlach op m'n gezicht wandel ik met een boodschappentas op m'n rug verder naar huis.


muzieknoot Maandag 22 november 2021 - Purple Disco Machine.
Een Muzikale Maandag zonder brullende gitaren? Dat kan prima. Het is eerder voor gekomen en ik zal het vandaag nogmaals bewijzen. Gewoon omdat het enórm lekker is: check Dopamine.


algemene update Zondag 21 november 2021 - Knotwilgen.
Het was een vreemde week qua werk met dagen die heel leuk gevuld waren, maar ook met dagen die qua uren en kilometers eigenlijk nergens over gingen en dat ik op die manier wel érg vroeg weer klaar was. Nu verveel ik me zelden of nooit en het is uiteraard best lekker om eens op tijd thuis te zijn, maar in dit geval was het een paar keer wel érg vroeg. Geluk bij een ongeluk: bij vrienden staan op het terrein ruim 120 knotwilgen en die waren dit jaar aan een snoeibeurt toe.

Dat is een beste klus om in je uppie te moeten doen en als je dan ook nog wat op leeftijd bent kan ik me voorstellen dat het enkel zwaarder wordt en daarnaast ben ik van mening dat je als dit soort dingen klaar zijn je de tijd die over is beter op een andere cq leukere manier in kunt vullen. Ik bedoel... dat je er een aantal dagen met meerdere mensen werk op hebt om de boel compleet te verwerken is gewoon een feit en dat betekent heel simpel dat als je alles in je uppie moet doen en het dan ook nog verspreidt over een langere periode, dan worden weken al snel maanden.

1 van de 4 stapels restmateriaal
Eén van de vier stapels restmateriaal van ongeveer 1.80m hoog

stookhout van knotwilgen
Net geen 10 kuub stookhout. Voorraad, dus op dubbele lengtes.

Op zich ook weer geen probleem, want je kunt knotwilgen best over een lange periode snoeien maar het gaat me om de moeite en tijd die er in gaat zitten en dat iemand die dan, laat ik zeggen 'anders' in kan vullen en... daar kan hij vanaf gisteren aan beginnen. Zo'n klus levert in dit geval voor hun een kuub of 10 stookhout op, er blijven 4 grote stapels restmateriaal liggen die nog door een hakselaar gaan en uiteindelijk verspreidt worden over het terrein en daarnaast levert het uiteraard ook veel voldoening en een hoop gezelligheid op.

gensnoeide knotwilgen langs slootkant

Nu hoor ik je denken "Je was toch voor jezelf begonnen in de bomen"? en dat klopt, alleen soms zijn er dingen waarbij je in mijn beleving vrienden gewoom moet helpen. Om de simpele reden dat het kan en dat ze andersom op verschillende manieren voor mij ook klaar staan. Aan de ene kant mag je me dan voor gek verklaren dat ik zoiets niet zakelijk weg zet, maar aan de andere kant komt het me op dit momemt wel even mooi uit omdat de KOR regeling waar ik belastingtechnisch inmiddels in val pas op 1 januari in gaat. Die regeling maakt veel dingen voor me een stuk makkelijker, dus tja... komt wel goed.

gensnoeide knotwilgen voor aan de oprit

gensnoeide knotwilgen naar achteren


muzieknoot Maandag 15 november 2021 - The Lazys.
Gitaren, bas, drums en zang. Een lekkere rif die redelijk standaard klinkt, maar stiekem toch details kent die hem net anders maken en dan vind ik het al snel érg lekker klinken. Lang verhaal in het kort: check Howling woman op deze Muzikale Maandag.


corona virus Zaterdag 13 november 2021 - Corona, deel 18.
Ik schrijf er in vergelijking met het begin van de pandemie bijna nooit meer over en toch zit ik inmiddels op deel 18 als het gaat over Corona en wat ik er over kwijt wil. Beloftes van het kabinet bij bepaalde maatregelen komen voorlopig niet uit en om eerlijk te zijn heb ik er persoonlijk een hard hoofd in dat we ooit nog van dit virus af komen, al wil de politiek ons nog steeds anders doen geloven. De aangekondigde maatregelen op de persconferentie van gisteren liegen er weer niet om in ieder geval en met de huidige besmettingscijfers is dat op zich ook niet zo gek.

Lang, heel lang heb ik nog een soort van geloof gehad in de politiek dat ze het met ons en daarmee met de volksgezondheid het beste voor hadden in deze woelige tijden. Een nieuw virus is immers voor iedereen een leerschool en als je dingen niet zeker weet maak je keuzes die volgens jou het beste zijn en ga je daar vervolgens voor. Dat gevoel had ik in het begin van de Corona uitbraak, maar dat gevoel heeft inmiddels plaats gemaakt voor iets heel anders. De leerschool zal er nog steeds zijn, want feitelijk leert men natuurlijk steeds meer over het virus, maar of de maatregelen nou daadwerkelijk gericht zijn op de volksgezondheid?

Vaccineren is het toverwoord van minister Hugo de Jonge. Gisteren bleef hij er maar op hameren dat dit de enige weg uit deze pandemie is en waar hij eerder stelde dat mensen zich niet gedwongen moesten voelen heeft dat in de praktijk inmiddels nul waarde, want alle maatregelen wijzen er juist op dat ongevaccineerde mensen zich gedwongen voelen om het toch maar te doen of in ieder geval... dat zoiets het plan is van het huidige kabinet. "We gaan van deur tot deur en van arm tot arm." was één van de uitspraken die hij deed en ik heb daar serieus een slecht gevoel bij.

Natuurlijk had je in eerste instantie als mens een keus om wel of niet te vaccineren, maar inmiddels is het huidige beleid erop gericht mensen toch te dwingen, iets waarvan de minister persoonlijk stelde dat dit nooit het geval zou zijn. Waarom stel ik dit? Om de eenvoudige reden dat het met de huidige maatregelen al zo is dat een ongevaccineerd iemand niet meer zonder negatieve test daarmee met een geldige QR-code naar een niet essentiële winkel mag. En dat is nog niet zo zeer het probleem, want in mijn beleving zijn het juist de negatief geteste mensen die niet voor de mega verspreiding zorgen die op dit moment plaats vindt. Per dag ging het deze week om ruim 16.000 mensen die een positieve test deden, dat zijn er gemiddeld ruim 11 per minuut en laten we eerlijk zijn... dat is veel. Héél vel.

Er zijn echter voorbereidingen aan de gang om die groep volledig de toegang te ontzeggen tot niet essentiële winkels, dus buiten een apotheek en supermarkt mag je dan als niet gevaccineerde nérgens meer naar binnen om spullen die je nodig hebt te kopen. En voor de duidelijkheid: dus ook niet met een negatieve test op zak. Het gaat dan om het zogenaamde 2G beleid waarbij enkel Gevaccineerden en Genezen mensen nog volledig toegang hebben tot de maatschappij. En vertel me dan nog eens minister Hugo de Jonge... Hoe is dit geen vaccinatiedwang en in hoeverre is vaccineren dan nog een keus waarmee je als niet-gevaccineerde een normaal leven kunt leiden?

Beide groepen mensen binnen het 2G beleid kunnen drager zijn van het virus en daarmee dus besmettelijk voor anderen, ook zonder dat ze het weten en juist die groepen mogen overal maar heen? Omdat ze niet zo snel ziek worden en/of in het ziekenhuis terecht komen? Waarom liggen daar dan best wel een groot aantal gevaccineerde mensen? Dat zijn toch juist de mensen die er volgens de minister niet zomaar kunnen komen te liggen en toch zijn ze er. "We sturen op de cijfers om de zorg te ontlasten." is inmiddels de meest loze kreet die je maar kunt bedenken, helemaal als je jezelf bedenkt dat er binnen het 2G beleid geen mogelijkheid is om te testen of je Corona gehad hebt.

De tests die men uitvoert zijn enkel gericht op het hebben of niet van Corona, maar men test niet of je al een besmetting hebt doorgemaakt. Die tests zijn er wel in de vorm van een serologische test, maar die kun je niet zomaar krijgen en op deze manier zijn er dus mensen die hardop zeggen dat ze niet willen vaccineren en dus maar afwachten of ze Corona krijgen, om dan vervolgens alsnog overal heen te kunnen. En dat met alle risico's van dien natuurlijk, want iedereen overleeft de milde vorm maar er liggen ook nog mensen op een IC die echt alle zorg nodig hebben die ze kunnen krijgen. Met dit in het achterhoofd mag je dus stellen dat het kabinet met het huidige beleid gewoon bewust de IC op jaagt, alleen... dat mag je dan natuurlijk nooit hardop zeggen.

Begrijp me goed... het virus is echt wel iets wat je serieus moet nemen, alleen tegelijk is het vreemd dat de één totaal niks van een besmetting merkt, de ander er met een paar weken ziek zijn weer vanaf is en de volgende een IC unit nodig heeft om de ziekte te kunnen overleven, als dat uiteindelijk al lukt. De eerste groep zul je nooit ontdekken, juist omdat die eerder genoemde serologische tests niet vrij verkrijgbaar zijn of dat je zomaar ergens heen kunt om zo'n test uit te laten voeren. Het zou immers zomaar zo kunnen zijn dat je jezelf niet hoeft te laten vaccineren omdat je de ziekte al doorgemaakt hebt zonder dat je het weet, of dat je jezelf laat vaccineren met antistoffen in je lichaam. Iets wat ook weer door minister Hugo de Jonge uitdrukkelijk werd afgeraden en dat was dan ook de reden dat je bij een doorgemaakte infectie maar 1 prik kreeg in plaats van 2.

Ook weer zo'n halfslachtig beleid bleek even later, want onze Zuiderburen prikken sowieso volledig en het 'Dansen met Janssen' viel eerder al door de mand, maar nu stelt een land als Oostenrijk dat je enkel volledig gevaccineerd welkom bent en in hun geval zien ze dat als dubbel gevaccineerd. Kortom... iedereen die met Janssen maar één prik gehad heeft is niet welkom op de wintersport deze winter. Er zijn zoveel mensen die zich enkel hebben laten vaccineren om 'hun vrijheid te behouden' en die kunnen in veel gevallen dus door loze beloftes van het kabinet alsnog nergens heen. Men roept maar iets en rommelt wat, daar komt het op neer en tegelijkertijd gaan de besmettingscijfers nog steeds sky high en krijgen we juist daarom steeds meer beperkende maatregelen opgelegd.

Dat hadden ze van te voren aan kunnen zien komen en de stelling dat ze sturen om de zorg te ontlasten klopt dus niet als je een beleid uitvoert waarbij steeds meer mensen ziek worden en dus mogelijk van die zorg gebruik moeten maken. Maar goed... het kabinet verpakt het zoals met zo veel dingen weer in een prachtig verhaaltje, komt er mee weg en stapelt daarmee de ene blunder op de ander. Eigenlijk zou het zo moeten zijn dat bij nieuwe verkiezingen niet alleen de partijen ruilen van plaats, maar dat ook alle oude poppetjes werdwijnen. Pas dan heb je een reeële mogelijkheid op een nieuw en daarmee beter beleid, iets waar we met z'n allen tot nu tot nog niks van merken en ik verwacht ook niet dat het na de volledige formatie een andere kant op gaat.


logo harre's tree removal Woensdag 10 november 2021 - Takeldienst.
Harre's Tree Removal: niet klagen, maar zagen! Vandaag werd ik er op gewezen dat 'niet kakelen, maar takelen' blijkbaar ook kan, want ik had inderdaad... een takelklusje. Een stuk stam van een meter of 4 was in een sloot gevallen en moest daar weg vóór dat het waterschap aan het onderhoud van de watergang zou beginnen. De boom (of beter: het restant na verwijdering) was blijven staan om een thuis te worden voor insecten en vogels en dat heeft hij blijkbaar nog een jaar of 15 vol weten te houden.

In die tijd heeft hij dus feitelijk stervend nog voor veel leven mogen zorgen, maar blijkbaar was het nu echt op en was hij de sloot in gevallen waar hij langs stond. Op zich niet zo'n probleem, maar ondanks dat het om rot en dood hout gaat til je 4 meter lang en ongeveer 40 cm diameter ook niet zomaar even een sloot uit, dus daar stapte ik het plaatje binnen.

takel klusje

Met de Deltafor treklier was het een koud kunstje de stam op het droge te krijgen. Tussen de struiken door het veld op en daar is hij uiteindelijk in stukken gezaagd. Hij zal dan ergens langs de erfgrens van het perceel blijven liggen om daar verder op te gaan in wat men 'natuur' noemt, kortom... de kringloop is op dit perceel écht aanwezig en dat vind ik mooi. Het was eens even iets anders dan zaagwerk, maar ook leuk om te doen :)


muzieknoot Maandag 8 november 2021 - Rival Sons.
Als je deze band al kent en dan ook nog van Muzikale Maandag, dan heb je een goed geheugen. Ze kwam eerder al 2 keer voorbij en wel eind 2017 en eind 2018. Typisch of toeval dat het ook nu weer het einde van het jaar is? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat een band die muzikaal gezien uit een trio bestaat best wel goed en strak in elkaar moet zitten om wat energie uit te kunnen dragen, maar zonder goede zanger ben je dan eigenlijk alsnog nergens. Bij deze band ontbreekt het nergens aan en een bewijs daarvoor is het nummer Open my eyes uit 2014.


terugblik Zaterdag 6 november 2021 - Enerverend.
Het zou een enerverend einde van de week worden waar ik op vrijdagochtend rond 05.10 uur bij mezelf dacht: "Oh? Wordt het zo'n dag?" en inderdaad... zo'n dag werd het. Het was op zich al een redelijk drukke dag, maar met extra werk wat er bij kwam en hier en daar kleine dingetjes die tegen zaten in de vorm van omleidingen en dan ook nog file in diezelfde omleiding werd die dag er kort samengevat niet minder druk van. Ik zit er zelden tot nooit naast met m'n uren als het gaat over een rijtijdenwet, maar dit werd dus zo'n dag waaerbij je als chauffeur nog zo je best kunt doen maar dat je het gewoon niet met 100% gaat redden.

Er zijn veel collega chauffeurs die dit niet boeit en ook heel veel werkgevers die er nog minder wakker van liggen, maar in mijn geval geven we er allebei wel om. Niet omdat het bij een controle moeilijkheden op kan leveren, maar gewoon omdat je in beginsel al heek erg je best doet om het goed voor elkaar te hebben en dat zoiets dan gewoon niet lukt. Daar baal ik dan van. Nog sterker... het frustreert, ook al kan ik er persoonlijk weinig of niks anders aan doen dan routes zoeken die zo vlot mogelijk lopen en dus op die manier de schade beperkt te houden. Maar goed, veilig thuis en meer dan genoeg rusturen in het weekend dus wat dat betreft zit ik dan wel weer goed. Soms is het gewoon even niet anders, hoe erg je je best ook doet.

Vandaag bij vrienden even geholpen met het opruimen van een berg wilgenhout en het was goed en lekker om buiten bezig te zijn, helemaal als je op dezelfde dag ook nog iemand tegen komt op een smal landweggetje die dwingend door komt rijden om vervolgens commentaar te leveren dat hij niet kan passeren. Je kunt in mijn beleving dan van te voren ook zelf even nadenken, maar sommigen hebben dat vermogen of de wil niet. Of wellicht beiden, dat zou ook nog kunnen. Verder was het wel een mooie dag qua weekend en daar hou ik me dan maar aan vast.


energy Woensdag 3 november 2021 - Energierekening.
Het gaat steeds een beetje meer de goede kant op met m'n energierekening, want vandaag kreeg ik de jaarafrekening en daarbij de melding dat ik voor het zoveelste jaar geld terug krijg én dat ze het termijnbedrag verlagen. Dat komt vanaf komende maand uit op €32,- dus het stoken van een houtkachel voor warmte heeft wel degelijk zin, want in dat bedrag zit ook de grootste energieslurper van dit huishouden: m'n waterbed.

Wat ik eigenlijk verwacht is dat volgend jaar het termijnbedrag toch wel weer omhoog gaat. Ik heb een langlopend contract met een vaste energieprijs en dat komt in deze tijden waarbij de energieprijzen de pan uit rijzen natuurlijk érg goed uit, maar voor m'n gevoel is het huidige bedrag gewoon net te laag. Maar goed, we gaan het meemaken. Voorlopig in ieder geval lekker bezig :)


logo p daemen maasbree Maandag 1 november 2021 - 98° en werk.
Om de boel op volgorde te houden zal ik met het laatste beginnen: rollen staaldraad, kratjes... héél veel kratjes, te veel champignons om in een leven op te kunnen en een paar keer omkoppelen. Dat is de samenvatting van vandaag qua werk, morgen bij AWS weer de staalwereld in. Ik vond het leuke dagen.

muzieknoot Vanmorgen kwam deze op de radio voorbij en die gaf niet alleen de sfeer van dat moment aan, maar eigenlijk wel voor de rest van de dag. Verder heb ik er absoluut geen verklaring voor waarom ik deze vandaag onder de aandacht breng op Muzikale Maandag, maar ik kan je wel als hint meegeven dat je hem gewoon lekker hard moet zetten. Uit de film Mulan een samenwerking tussen mega ster Stevie Wonder en de boyband 98°, check True to your heart.