logo harre

Home
Blog
Breaking News
Xtra
Muziek
Drums
Bands
Werk
P. Daemen BV
AWS
Scania
Boom verwijderen?
Harre's Tree Removal
Algemeen
Video's
Links
Contact
Contact


Harre op Facebook

Harre op Youtube

logo breaking news


Maandag 7 oktober 2013 - LP's.
LP's als in de zin van langspeelplaten, ouderwets zwart vinyl waar muziek op staat: ze bestaan nog. Afgelopen weekend een verjaardag gehad waar een berg van die dingen tevoorschijn kwamen met echt oude muziek, maar ook wel wat moderner en zo liep ik tegen het onderstaande (naar mijn idee geweldig lekkere) nummer van Pearl Jam aan. Het komt van het album Backspacer en heet Supersonic.

Donderdag 3 oktober 2013 - Reclame's.
Vaak kom je reclame's tegen waar je de link nooit met het aangeboden product kunt leggen, maar soms zitten er echt goede acties tussen. Zo kwam ik vandaag deze tegen van een Italiaanse verzekeringsmaatschappij. Ik vind hem ronduit geweldig :-)

Woensdag 2 oktober 2013 - Gezondheid, Siro en Hello George.
Slechts één update de afgelopen maand... dat is wat weinig, daar ben ik het wel mee eens. Maar ja, het punt is dat er dan wel wat te beleven moet zijn wat het vermelden waard is en als tweede voorwaarde moet het er dan ook nog van komen om het hier online te zetten. Dat laatste, daar ontbrak me de laatste periode nogal de tijd voor maar ik zal een poging doen er wat meer tijd voor vrij te maken. Lege archieven, daar heb je immers niet zo veel aan... *grin*

Om maar aan het begin van de onderwerpregel te beginnen: het is inmiddels een week of vier geleden dat het me gigantisch in m'n rug is geschoten en het vreemde daarbij was dat ik er op de ene dag totaal geen last van kon hebben, terwijl ik de andere dag mezelf als een oude man van een jaar of 90 uit de auto moest laten vallen. Echt heel pijnlijk, maar ja... Uiteindelijk ben ik daar ook weer vanaf gekomen, al was het wel nodig om er een repetitie en een optreden voor op te geven. Met PV zouden we op een bruiloft spelen, maar precies in die week kon ik tijdens het rijden amper normaal zitten, laat staan drummen, laat staan met spullen sjouwen en dan wordt het toch echt de hoogste tijd om eens aan de bel te trekken. Wat heb ik zitten balen zeg, maar achteraf bleek het wel de juiste keus en inmiddels kan ik gelukkig weer normaal rond rennen en alles doen zonder ook maar iets van pijn te voelen.

Dan Siro: af en toe speelt Linda wat wolvenfilmpjes af op de computer en begint hij net als zijn voorouders te loeien tot en met. Laatst wist ik dit met m'n telefoon te filmen:



Hij heeft het nog langer gedaan en in real life klinkt het harder dan hier op het filmpje, maar dan heb je in ieder geval een idee en heeft Siro het bewijs kunnen leveren waar hij van afkomstig is :)

Dan Hello George... daar is best wat over te melden eigenlijk, want afgelopen weekend kregen we met z'n allen zo'n beetje de schrik van ons leven. We hadden een optreden op een verjaardagsfeest in Eindhoven. Tot zover het goede nieuws... Nah, okee... het opbouwen ging ook nog wel goed en de soundcheck was snel geregeld maar daarna was het ook het kortste optreden ooit omdat Ed (de gitarist/zanger van de band) na het eerste nummer zijn microfoon beet pakte en daar letterlijk aan bleef hangen. Er stond gewoon 220 volt op de hele installatie en die kreeg hij vol door z'n lijf heen. Je kunt je voorstellen dat iemand daar (zachtjes uitgedrukt) niet van opknapt en we hebben het optreden dan ook direct afgebroken. Eigenlijk mogen we met z'n allen blij zijn dat hij het overleeft heeft.

Ik heb door de jaren heen al op heel wat verschillende podia gestaan, van het dingetje in een boeren schuur tot professionele toestanden aan toe maar zoiets had ik nog nooit meegemaakt en wil ik ook eigenlijk niet meer mee maken. Je schrikt je letterlijk een ongeluk als je iemand in eens hoort gillen en ziet springen, terwijl hij door de stroom die via de microfoon komt deze ook niet meer los kan laten. Maar goed, de oorzaak... daar is weinig over te zeggen. Ik heb persoonlijk het vermoeden dat er in de PA iets niet goed heeft gezeten qua snoeren, maar of dat dan domme pech is of dat er een prutser aan het werk is geweest durf ik niet hardop te zeggen omdat we het achteraf niet meer na kunnen gaan. Maar goed, om het af te ronden: Ed maakt het gelukkig goed en we zijn alweer bezig met het plannen van andere optredens, waarbij we natuurlijk hopen dat die ietsje langer zullen zijn dan deze keer...